Studio Tarara vandaag om 20.35 uur op VTM

Studio Tarara vandaag om 20.35 uur op VTM. En ze knallen er meteen in met deze nieuwe dramareeks mét indrukwekkende cast. Je kunt namelijk meteen genieten van een dubbelaflevering!

23 april 1993. De kijkcijfers van de populaire sketch show Studio Tarara swingen de pan uit en de opnamedagen volgen mekaar in sneltempo op. Kleedster Babs (Lauren Versnick) is jarig en wordt op de set verrast door haar collega’s. Het wordt het startschot van alweer een gezellig feestje vol drank achter de schermen van Studio Tarara in de coulissen van VTM. Iedereen vliegt er meteen stevig in, maar één iemand kent zijn grenzen niet.

Een onschuldig spelletje loopt uit de hand, met ingrijpende gevolgen. Producer Christine (Janne Desmet) probeert alles in goede banen te leiden, maar dat gaat gepaard met een hoop stress. VTM-coryfee en publiekslieveling Jean Van Hoof (Peter Van Den Begin) komt de ploeg van Studio Tarara versterken, en even lijkt alles weer onder controle. Maar die illusie wordt al snel doorprikt, wanneer blijkt dat ook Jean een duister kantje heeft.

In Studio Tarara zien we daarnaast ook Koen De Graeve, Ruth Beeckmans, Geert van Rampelberg, Frances Lefebure, Chantal Timmers, Jonas Vermeulen en Boris van Severen. Studio Tarara is de eerste dramareeks van Shelter, het productiehuis van Tim Van Aelst.

Studio Tarara vandaag om 20.35 uur op VTM. Studio Tarara is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Tim van Aelst zit ook achter deze fijne programma’s:

Leave a Reply