Spitsbroers seizoen 2 start op maandag 4 september om 21.45 uur bij VTM. Als het goed is, kun je vanuit Nederland rechtstreeks meekijken via de app en website van VTM. Ik kijk in ieder geval uit naar de tweede seizoen over de broers Moerman. En natuurlijk naar de komst van ‘onze’ Manuel Broekman.

Gouden schoen versus enkelband: het contrast tussen de levenswandel van de broers Moerman kan niet groter zijn. Dennis is de topspits van KRC Genk in eerste klasse en verdient sloten geld, Alan is in de criminaliteit verzeild en komt eindelijk vrij uit de gevangenis. Hoe sterk is de broederband? Overleven vriendschappen als de verhoudingen veranderen?

De topcast met onder andere Joren Seldeslachts, Oscar Willems, Lynn Van Royen, Louis Talpe, Viv Van Dingenen, Kris Cuppens, Kürt Rogiers wordt aangevuld met nieuwkomers zoals Bill Barberis, Lucas Van den Eynde, Eva Binon en de Nederlander Manuel Broekman.

Heb je seizoen 1 gemist, klik dan hier om de DVD te bestellen. Ik heb in ieder geval erg van deze serie genoten en kijk echt zó uit naar dit tweede seizoen.