Daarna Gantura (die je kent van haar hoofdrol in Goesting) is vanaf morgen, dinsdag 15 november, enkele maanden te zien in de VTM-reeks Familie als frituriste Ellie. Zes jaar geleden heeft deze actrice de titelrol in de serie Ella gespeeld. En dit najaar schittert ze in het tweede seizoen van Cordon. Daar mag ze nu de rol van de aimabele Frituriste Ellie Segers aan toevoegen in Familie. Morgen maakt haar opwachting in het atelier van Patrick (Ludo Hellinx). De start van een gastrol die enkele maanden op het scherm loopt.

Darya Gantura over haar rol

“Ellie is een verstandige, positieve en gedreven jonge vrouw die het leven van Patrick en Benny (Roel Vanderstukken) binnenwandelt”, vertelt Darya Gantura. “Eigenlijk kent ze die laatste al langer van in haar frituur, waar Benny vaste klant is. Ze herkennen elkaar dan ook meteen wanneer Ellie haar oventje laat repareren door Patrick. Hij merkt dat Ellie heel wat gemeen heeft met zijn dochter Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker), die haar relatie met Benny onlangs op de klippen zag lopen. Maar of de frituriste voor vlinders in de buik zal zorgen, is nog maar de vraag…”

Ellie duikt dinsdag voor het eerst op in Familie, maar voor Darya Gantura zitten de opnames er ondertussen op. “Mijn eerste draaidag was zo spannend! Ik keek er enorm naar uit om opnieuw op de set te staan met mijn Ella-collega’s Roel Vanderstukken en Ini Massez. De sfeer bij Familie was echt top. Ik heb een hele fijne periode achter de rug!”, besluit ze.

Deze serie waarin Darya Gantura ook een hoofdrol speelt, is wat mij betreft ook een aanrader. En dat komt écht niet alleen door de hoofdrol van Louis Talpe: