Teaser Het Tweede Gelaat gelanceerd

Teaser van Het Tweede Gelaat – de nieuwste film van Jan Verheyen – is vandaag gelanceerd. Als we de beelden zo bekijken, dan is dit weer een film waarvoor we naar de bioscoop rennen. Wat een spanning!

De draaiperiode van 51 dagen zit er pas op op 22 november, maar bovenstaande teaser geeft al een beeld van Het Tweede Gelaat. Dit is, na De Zaak Alzheimer – één van mijn persoonlijke all-time favorites – en Dossier K., het sluitstuk van een filmtrilogie gebaseerd op Jef Geeraerts’ ‘Vincke & Verstuift’ reeks. Voor deze verfilming van het boek Double Face vinden we opnieuw Koen De Bouw en Werner De Smedt in de beide hoofdrollen.

Het Tweede Gelaat wordt geregisseerd door Jan Verheyen die eerder ook al Dossier K. onder regie nam. Het wordt zijn veertiende film. “We zijn ondertussen in week negen van de elf voorziene draaiweken en het is weer een geweldig avontuur geworden. Koen en Werner blijven een fantastisch duo als Vincke & Verstuyft, de supporting cast is fris en kleurrijk, en het internationale stuntteam heeft me bij momenten letterlijk hartkloppingen bezorgd. Ik kan niet wachten tot ik in de montage al deze puzzelstukjes in mekaar mag schuiven”, aldus Jan Verheyen.

Naast Koen De Bouw en Werner De Smedt, neemt ook Greg Timmermans opnieuw zijn rol van inspecteur Cassier op. Naast hen spelen Hendrik Aerts (Het Vonnis), Jurgen Delnaet (Halfweg, Cordon 2), Chris Van den Durpel (Vermist, Marina), Hilde Heijnen en nieuwkomer Sofie Hoflack belangrijke rollen. Om de ensemblecast volledig te maken, zijn er eveneens rollen voor onder andere Ikram Aoulad, Jasmine Jaspers, Kadèr Gürbüz, Peter Thyssen, Michiel De Meyer, Marijke Pinoy, Kim Hertogs, Christel Domen, Julie Van Den Steen, Karel Vingerhoets, Sven De Ridder, Daan Hugaert en Erik Goris.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 november 2016 /