Callboys is nu ook te bekijken via Dailymotion! Goed nieuws voor de Nederlandse fans van Matteo Simoni, Bart Hollanders, Rik Verheye en Stef Aerts, want via de website van Vier is het nog steeds niet mogelijk om vanuit het buitenland naar afleveringen te kijken. Dan moet je het dus hebben van anonieme Vlaamse kijkers die de serie delen via een platform als Dailymotion.

Update 19/02/2018 – we begrijpen dat de aflevering niet meer te zien is. De serie is wel op DVD uitgebracht.

Voor wie op zoek is naar betaald mannelijk gezelschap met net dat beetje meer bieden Jay Vleugels, Wesley Biets en Devon Macharis een veilige oase. Deze bevriende gigolo’s zijn samen aan de slag gegaan om de sector plat te spelen. Onder de naam ‘Callboys’ en met de hulp van doe-al Randy Paret zijn ze dagelijks te gast in het universum van een vrouw die ze naar best vermogen moeten bevredigen.

Samen delen ze een website, een vennootschap en een hippe kantoorruimte. Daar beantwoordt doe-al Randy Paret de telefoon, geeft de mannen te eten en poetst er de toiletten. De vier geloven zo sterk in de kracht van hun merk dat ze besluiten om met hun bedrijfje merchandising op de markt te brengen. Maar door overmoed en testosteron worden kleine haarscheurtjes al snel onoverbrugbare bergen.

Regisseur en scenarist Jan Eelen trekt na dramareeks De ronde (2011) terug de humoristische kaart met Callboys, net als hij deed met In de gloria (2000) en Het eiland (2004). Hij werkte samen met Youri Boone het verhaal uit met vier acteurs in het achterhoofd: Matteo Simoni, Rik Verheye, Stef Aerts en Bart Hollanders. Hij wilde al langer met de jongens samenwerken en omgekeerd.