De Bevrijding uit het Cordon: Krijgt Jana een tweede kans?

De bevrijding uit het Cordon, hét langverwachte moment voor zij die al 47 dagen opgesloten zaten, draaide uit op een fiasco. Toon (Steve Geerts), die niet door de tests raakte omdat hij misschien toch drager is van het virus, hield het niet langer uit en wist zichzelf met geweld een weg te banen doorheen de transitzone, terwijl hij Jana, onder schot hield. Zij kon hem uiteindelijk toch overmeesteren, Toon is neergeschoten.

Regeringsambtenaar Lommers, die de druk van buitenaf voelt, geeft dokter Cannaerts (Johan Van Assche) het bevel om de mensen in de transitzone opnieuw te testen. Paniek in het tentenkamp waar Jana en Karl (Robbie Cleiren) met zijn pasgeboren kleindochter verblijven.

Ondertussen wordt Tyl (Ricko Otto) nog steeds in quarantaine gehouden in de militaire faciliteit. De jongen is immers goud waard vanwege zijn immuniteit voor het virus.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

10 oktober 2016 /