Kürt Rogiers nieuw in Familie; rol van CEO Lars Dewulf

Kürt Rogiers die veel meiden van mijn leeftijd (1984) nog wel kennen van zijn rol uit Costa (2001-2004), is vanaf vanavond te zien in de VTM-reeks Familie. Hij neemt de rol van de nieuwe CEO Lars Dewulf voor zijn rekening.

Zijn personage Lars wordt aangesteld als de nieuwe CEO en moet Fashion van de ondergang redden. Door een moordende deal die June Van Damme (Katrien De Becker) voor haar dood sloot met een grote modeketen dreigt Fashion immers over de kop te gaan.

Lars De Wulf is een grappige, charmante en joviale speelvogel. Zijn charmes laten de vrouwen in zijn omgeving niet koud en daar weet hij handig gebruik van te maken. “Nu hadden ze mij gezegd dat er schoon vrouwvolk bij Fashion werkte, maar zó schoon…”, valt hij in Familie meteen met de deur in huis. Vast staat dat hij de komende tijd menig vrouwenhart sneller zal doen slaan.

“Op het moment dat Lars bij Fashion binnenstapt, heeft hij net een sabbatjaar achter de rug. Hij is dus helemaal klaar om zijn tanden te zetten in een nieuwe uitdaging”, vertelt Kürt Rogiers. “Lars wil presteren en succesvol zijn, maar tegelijk is hij een echte people manager met een enorme dosis mensenkennis. Work hard, play hard is zijn motto. Zijn enthousiasme weet hij makkelijk over te brengen op anderen. Bovendien is Lars een patser. Hij draagt strakke pakken, rijdt met bolides en is ook een rasechte womanizer. Dat zijn toch allemaal elementen – zeker dat laatste – die ik niet dagelijks beoefen. Maar het is wel één van de leukste personages die ik ooit heb gespeeld. En dat meen ik.”

Vanaf 5 september pakt Familie ook uit met een online extraatje. In de VTM-app kunnen liefhebbers zich verdiepen in de persoonlijke notities van Lars Dewulf. Hij leert de Van den Bossches en co samen met Vlaanderen kennen op een interactieve manier en fans komen meer te weten over het nieuwe personage.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 september 2016 /