Seizoen 2 van Professor T. start straks op Eén, maar inmiddels zijn de opnames van het derde seizoen Professor T. al in volle gang. Dat betekent dus nog een een seizoen genieten van op te lossen misdaden, bemoeienissen en cynische uitspraken van de professor.

Dat Eén een derde seizoen van Professor T. heeft besteld, is niet vreemd. De kijkcijfers in het eerste seizoen schommelden keer op keer rond een miljoen kijkers per aflevering. En op het Festival de la Fiction TV in La Rochelle won T. de ‘Prix spécial du jury’ in de categorie ‘buitenlandse fictie’.

Dat we Koen De Bouw in het derde seizoen ook zullen zien schitteren, kan niet anders. Maar hoe zal het gaan met de overige hoofdrolspelers als Ella Leyers, Bart Hollanders, Herwig Ilegems, Tanja Oostvogels, Carry Goossens, Goeie Derick, Gene Bervoets, Viviane De Muynck en Barbara Sarafian (die nieuw is in het tweede seizoen. Wat zal ze deze keer allemaal overkomen?

Bekijk Professor T. op DVD.