De Romeo’s maken speelfilm H.I.T. met muzikale sterrencast

De Romeo’s maken deze zomer hun speelfilm H.I.T. met een muzikale sterrencast. Naast De Romeo’s Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi schitteren ook de volgende artiesten en acteurs binnenkort op het witte doek: Marijn De Valck, Ann Ceurvels, Kurt Defrancq, Aiko Vanparys, Annelies Boel, Linde Carrijn, Sasha Rosen, Lindsay (De Bolle), Sergio (Serge Quisquater), Nicole & Hugo, Jan Smit, Jan Kriekels en Belle Perez. Voor velen onder hen wordt dit hun acteerdebuut. De regie van De Romeo’s-film is in handen van Matthias Temmermans (onder andere Plop En Het Vioolavontuur, K3 En De Kattenprins, Mega Mindy vs Rox). Release in de bioscopen is voorzien voor het voorjaar van 2017.

“Met geweldig veel goesting beginnen we binnenkort aan de opnames van onze eerste langspeelfilm. We kijken er enorm uit naar om samen met een hele hoop van onze muzikale vrienden op de set te staan. Niet enkel als artiest, maar ook als acteur. Laat dit uniek avontuur maar snel beginnen!”, aldus Chris Van Tongelen. De film wordt een actiekomedie voor het hele gezin waarin Chris, Davy en Gunther als zichzelf te zien zullen zijn, maar dan net ietsje anders. Het decor van de film is de leefwereld van De Romeo’s. De opnames gaan door van 27 juli tot 31 augustus.

Synopsis film De Romeo’s

Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, probeert Davy de aanslag te verijdelen. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont daar zijn wapenarsenaal wat als bewijs moet gelden voor het feit dat hij al een tijdje undercover agent is binnen de HIT-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo’s ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

De film wordt geproduceerd door Zodiak Belgium uit Lint. Het bedrijf produceert onder andere de tv-programma’s De Buurtpolitie, Duts, Rijker dan je Denkt, Mijn Pop-Up Restaurant en Liefde Voor Muziek. Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt de film in het voorjaar van 2017 in de Vlaamse bioscoopzalen.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

7 juli 2016 /