Eigen Kweek: 21 februari zes nieuwe afleveringen

Eigen kweek start op 21 februari met het tweede seizoen. Er zijn zes nieuwe afleveringen gemaakt over de familie Welvaert. Hoe staan ze er vier jaar later voor?

Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Rhoda Montemayor, Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, Liesa Naert, Stefaan Degand en Sam Louwyck tekenen opnieuw present voor de avonturen van de sympathieke aardappeltelers in het West-Vlaamse Wijtschate.

DSC_4376

Vier jaar na de eenmalige wietteelt gaat het leven van de familie Welvaert opnieuw zijn gewone gangetje. Frank probeert een goede man te zijn voor Julita, en een goede vader voor hun zoontje Franky. Steven heeft plannen om het ouderlijke huis te verlaten en samen te wonen met zijn vriendin Griet. Jos en Ria zijn bezig met de patatten en de renovatie van de nieuwe woonst van Steven. De ontmoeting met “Den Ollander” is niet meer dan een vage herinnering.

Tot “De broer van den Ollander” samen met Bernard, de kompaan van “Den Ollander”, op het erf van Jos staat. Hij wil weten wat er gebeurd is met het geld van zijn broer. Geld dat de familie meer dan 4 jaar geleden mee naar huis heeft genomen. Als blijkt dat het geld er niet meer is, ziet de man maar één oplossing: Jos moet opnieuw wiet kweken om hem zo te vergoeden.

Eigen kweek: vanaf 21 februari elke zondag om 21.20 uur op Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 februari 2016 /