Patrouille Linkeroever met Jonas Van Geel en Kevin Janssens

Patrouille Linkeroever is de nieuwe tiendelige comedyreeks van VTM. Hoofdrollen zijn er onder andere voor Jonas Van Geel en Kevin Janssens. Dit voorjaar zal de serie worden uitgezonden, zo is vandaag bekendgemaakt.

De Antwerpse Linkeroever zou het meest vredige en rustige plekje van Vlaanderen kunnen zijn. Alleen wordt die rust keer op keer verstoord door de zes mensen die ze eigenlijk moeten waarborgen: het lokale politiekorps Patrouille Linkeroever. Een cameraploeg werd uitgestuurd om een reality-reeks te maken over het reilen en zeilen bij de politie in het pittoreske Linkeroever. Wat ze er aantroffen was het meest incompetente politiekorps van Vlaanderen.

Patrouille Linkeroever is de nieuwe 10-delige comedyreeks met Jonas Van Geel, Kevin Janssens, Nico Sturm, Gène Bervoets, Mieke De Groote en Eva Binon in de hoofdrollen. De reeks is het geesteskind van Jonas Van Geel, Jef Hoogmartens en Jeroen Van Dyck.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 december 2015 /